Patrick Godborg

Assistent: Sitthiphong Sukhan

 

Alder: 36
Nuværende arbejdsplads: Restaurant Radio
Tidligere arbejdspladser: Nimb, Noma, Babette
Udlært i årstal: 2010
Udlært fra: Nimb

Hvorfor har du tilmeldt dig Årets Kok?
Jeg har tilmeldt mig fordi jeg altid har haft et stærkt konkurrencegen, og jeg savnede at konkurrere efter et par års pause med børnepasning

Hvad betyder det for dig, at der afholdes konkurrencer som Årets Kok?
Det betyder meget for vores branche, at der afholdes Årets Kok. Det giver muligheden for at komme ud og dyste mod yderst kompetente kollegaer og opleve nogle nye ting. Plus at holde sig selv skarp i hverdagen ved at presse grænser og se nye teknikker, man måske ikke kendte i forvejen

Hvor henter du din inspiration / hvem fra branchen er dit forbillede?
Jeg søger meget inspiration i nyfortolkninger af de oldschool ting eller barndomsminder, som får et tvist af Asien. Vi har f.eks. for nyligt kørt et miso-snobrød på restauranten.

Hvad er dine forventninger til finalen?
Mine forventninger er selvfølgelig at stå øverst på podiet, men jeg ved naturligvis, at det bliver svært da alle mine konkurrenter er virkelig dygtige.

Nævn de tre bedste ting ved dit job:
1) Mine kollegaer
2) Den evige fælles nysgerrighed
3) Stræben efter at blive bedre og at der ikke er noget, der hedder en dum idé.