Danny Khai Son Quach

Deltager på hold med: Simon Bech Pedersen
Holdleder: Nicolai Prösch Johansen


Alder: 25
Uddannelsessted: Hansenberg
Elevplads: Munkebjerg Hotel

Hvorfor har du tilmeldt dig konkurrencen?
Jeg har valgt at deltage, da jeg brænder for at konkurrere både på det personlige og faglige plan, og for at udvikle mig samt lære af mine fejl siden sidste konkurrence.

Hvorfor har du valgt kokkeuddannelsen?
Min beslutning om at blive kok er pga. min opvækst i restaurantbranchen. Oprindeligt havde jeg planlagt at studere indenfor kemi, men min lidenskab for madlavning voksede sig stærkere. Jeg begyndte som opvasker og tjener, og opdagede en dyb passion for kokkeriet, hvilket førte til min beslutning om at følge denne vej.

For mig handler det om kultur. Jeg stammer fra en anderledes baggrund og har nu mulighed for at arbejde i det nordiske køkken. Her kan jeg forene to forskellige kulturer på en harmonisk måde.
Min praktiske erfaring gennem mit arbejde har styrket mine evner til at arbejde under pres og samarbejde effektivt.

Nævn de tre bedste ting ved din uddannelse
Som kok har jeg mulighed for at udfolde min kreativitet både i præsentation og smag ved at eksperimentere og skabe kunstfærdige og velsmagende retter.