Bendix Sixhøj Laursen

Assistent: Simon Elkjær Rasmussen

 

Alder: 33
Nuværende arbejdsplads: Mark Bistro & Bar
Tidligere arbejdspladser: Ruhts hotel, Bistro Boheme, Søllerød Kro, Restaurant Radio
Udlært i årstal: 2011
Udlært fra: Restaurant Bryggen i Nibe

Hvorfor har du tilmeldt dig Årets Kok?
Fordi det er spændende med en udfordring og sjovt at deltage i

Hvad betyder det for dig, at der afholdes konkurrencer som Årets Kok?
Det er en god måde at udfolde sig på, på andre måder end man oplever til hverdag.

Hvor henter du din inspiration / hvem fra branchen er dit forbillede?
Jeg henter inspiration fra alle steder, f.eks. nye smage og indtryk, som jeg får hen ad vejen.

Hvad er dine forventninger til finalen?
At vi får en god dag i køkkenet uden for mange benspænd og alt går op i en højere enhed.

Hvorfor valgte du en karriere som kok?
Jeg har lige siden min barndom villet lave mad, så det har altid været naturligt for mig.

Nævn de tre bedste ting ved dit job
1) Du keder dig aldrig, der er altid noget, der ændrer sig i forhold til vind og vejr, når man arbejder med sæsonens råvarer.
2) Intensiteten når man kører service.
3) Glæden ved at servere god mad til gæsterne.