Kasper Andersen

Deltager på hold med: Jacob Urth
Holdleder: Jannie Zepernick Rasmussen


Alder: 23
Uddannelsessted: College360
Elevplads: Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Hvorfor har du tilmeldt dig konkurrencen?
Jeg har meldt mig til konkurrencen for at prøve kræfter med nye udfordringer, og for at udfordre mig selv i forhold de mange praktiske øvelser der er inde for tjenerfaget. Derudover så gør jeg det også for at få en fed oplevelse.

Hvorfor har du valgt tjeneruddannelsen?
Havde egentlig aldrig set restaurationsbranchen som en vej for mig, på trods af at min mor havde taget den. Men da jeg i form af mit fritidsjob blev reservetjener, fik jeg en ny indsigt i hvad at være tjener egentlig betød og indebar. Derfra var jeg solgt. Jeg har altid været meget god til at tale med fremmede, og fundet en stor glæde i det. Igennem de senere år har jeg også virkeligt fundet en interesse for både mad, vin og forskellige spiritusser.

Det er alt sammen ting, som jeg virkelig får lov til at udforske, og gå i dybden med, i denne helt fantastiske branche.

Nævn de tre bedste ting ved din uddannelse?
1) Følelsen af, en fyldt restaurant, hvor der er gang i det hele, samtidig med at alt bare køre som det skal. Og give hver gæst, en oplevelse. Det efterlader en med en euforisk følelse.
2) Fagligheden og håndværket. Mit håndværk og min faglighed er noget jeg er utroligt stolt af, både fordi jeg har brugt lang til på at lærer de forskellige discipliner, og på at kunne de forskellige vin-klassifikationer og appellationer. Men også fordi den er med til at give mine gæster en bedre oplevelse.
3) College360 har for første gang i mit liv, formået at give mig en skoletid, hvor alt det jeg blev undervist i, fangede min interesse, og min lyst til at lære mere og bare fylde mere på. Derved blev lektier pludselig også spændende og udfordrende, og gav glæde.