Forret

Dumpling lavet på porre og kartoffel ristet i smør og fyldt med porre, sprød krokette med fyld af portobellosvampe og mark-champignon, flan lavet på det grønne fra porren, sort peber og skalotteløg. Let kogt broccolini og syltede perleløg med ramsløg. Canaleret champignon tilberedt i svampebouillon, sauce lavet på reduceret jordskokkesaft, champignon, mark-champignon, brunet smør, lidt svampe soja og skilt med en porre og ramsløgsolie.

Hovedret 

Sprød crustade fyldt med jordskokker og estragon. Let tilberedt blomkål med ramsløg og hasselnødder.

Havtaske ceviche ovenpå pastinak tilberedt i egen juice.

Kartoffelkompot med urter.

Sauce lavet på strandkrabber og skilt med ramsløg og strandkrabbe olie.

Dessert

Lun berliner fyldt med karameliserede æbler og brunet smør. Æble og fløde panna cotta med indlæg på hasselnødder og chokolade. Iscreme lavet på frisk juicede æbler og fløde 48, smagt til med citron og citrontimian.

Tempereret chokolade og fløde æblesauce.

Fyldt chokolade med æble, fløde og mørk chokolade på siden.