Forret
Quenelle med blanquette sauce
Crustade med emulsion og stenbiderrogn
Syltet cannelloni på squash med kerner
Stegt jomfruhummer

Hovedret
Stegt lam med gulerod
Vaffel med braisseret bov. Sprød kartoffel med emulsion
Stegt selleri med pure. Brissel

Dessert
Støbt hvid chokolade med havtorn ganache
Chokolade canalé, pæremousse, orange soufflé,
kakaois, citronperler, Maderia-syltede pærer, kakao
twill, mælke emulsion

Her er de 10 finalister
Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.
Deltagerne kendte på forhånd ingredienserne i hovedretten, men forret og dessert skulle laves med indholdet fra en kasse, som først blev offentliggjort på dagen.