Forret
Shiitake svampe med jordskokker
Stegt skalotteløg
Persille
Shiitake fume
Hovedret
Stegt svinekam med salvie
Skank
Let røget selleri
Asparges
Sauce med timian
Dessert
Kardemomme iscreme med ale
Porcheret æble
Lun karamel sauce
Her er de 10 finalister
Vinderen blev Marc Foged Stockmarr fra Restaurant God Smag i Hellerup nord for København, og dermed fik han endelig opfyldt drømmen, efter at han tidligere har måtte nøjes med en andenplads kun 0,37 point efter vinderen.
Finalisterne skulle kreere en varm forret med shiitake-svampe samt en hovedret med kam, skank og svær af Bertels-gris. I desserten skulle indgå æg, kardemomme og æbler.
Konkurrencen løb over seks timer, og Marc Foged Stockmarrs præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel.
Andenpladsen gik til Bjarke Jeppesen fra Domestic, mens Tommy Jespersen fra Gastroca vandt bronze.
Se alle finalisterne herunder: