Forret
Porcheret torsk med østers på fennikel og porrekompot
Glaseret rødbede med frisk peberrod og dild
Vinaigrette med æble, persille og dild
Pakke med røget torskerognscreme
Glaseret selleri med røget torskerogn, æble puré og ristede nødder

Hovedret
Kalvehøjreb stegt på ben
Glaseret soufflé fars med svampe
Stegte løg fyldt med løgkompot og sprød kartoffel
Ragout med brisler, løg og svampe
Glaseret jordskok med citrontimian
Syrlig kartoffelkompot med persille og creme fraiche

Dessert
Glaseret pandekage fylde med æblekompot tilsmagt med æblevin
Flødeparfait smagt til med citrus
Karamelmousse, æblesorbet, æbleterrin, citron creme
Ristede nødder, marengs og bagt æble puré

Her er de 10 finalister
Deltagerne skulle kreere en menu bestående af forret, hovedret og dessert ud fra en råvarekasse, som de fik oplyst indholdet af dagen før konkurrencerne. Til opgaven havde de 6 timer og 25 minutter.
Denne udfordring løste Kristoffer Ringsing bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2019. Herunder kan du se hvem han dystede mod i finalen.