Forret
Tempereret rødfisk med blød rygeost, sprøde hvidløg og müsli. Hertil råsyltet kartoffel, persilleperler og aromatisk olie.

Hovedret 
”Brændt jordbund” Gris og due med jordskok som blød og sprød, hertil selleri og løg samt syltede svampe og svampesauce, timian og flammer.

Dessert 
”Runde former” Chokolade med æble og citron samt parfumeret sirup og kokos, æble- og kokossorbet med saltet karamel, vanilje og karamel med kokoskrokant.

Her er de 10 finalister

  1. aaretskok13-1.gif

    Michael Pedersen

  2. aaretskok13-2.gif

    Nicolas Min Jørgensen

  3. aaretskok13-5.gif

    Claus Jørgensen

  4. aaretskok13-6.gif

    Mikkel Olsen

  5. aaretskok13-7.gif

    Emil Thybo Bahr

  6. aaretskok13-8.gif

    Simon Thrane

  7. aaretskok13-9.gif

    Morten Kjer Petersen

  8. aaretskok13-10.gif

    Kristina Korsgaard Wolf

  9. aaretskok13-11.gif

    Rasmus Munk

  10. aaretskok13-4.gif

    Ninna Bundgaard Christensen